Gevezet-Int-Transport

Zijladertransport voor het vervoeren van zeecontainers

ZijladertransportHeeft u een specialist nodig om zeecontainers te vervoeren? Dan is Gevezet uw aangewezen partner. Gevezet Internationaal Transport is al sinds 1993 gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers door middel van zijladertransport. Wij beschikken over speciale zijlader combinaties zodat ook de zwaarste containers met zijladertransport vervoert kunnen worden. Heeft u te kampen met slechte bereikbaarheid? Dan is zijladertransport met dé speciale zijlader de meest geschikte oplossing. Met het grootste leveringsprogramma op het gebied van zijladertransport biedt Gevezet met een team ervaren medewerkers dé oplossing voor lastige ladingen. Onze dienstverlening draait geheel om uw wensen en behoeften.

Wat is zijladertransport?

Zijladertransport is het vervoeren van containers met een zijlader. Dit is een heftruck waarmee lasten in de langsrichting kunnen worden vervoerd. Met de speciale inrichting kunnen lasten naast de zijlader worden opgetild. Daarna worden de containers op het draaggedeelte weggelegd. Zijladertransport is vooral bedoeld voor het vervoer van lange goederen zoals bijvoorbeeld constructies.

Zeecontainer vervoeren

De dienstverlening van Gevezet is vooral gericht op het vervoeren van zeecontainers door middel van zijladertransport. Voor het vervoeren van deze containers beschikken wij over chassis in alle maten. Zo hebben wij voor elke zijladertransport vraag, een  passend antwoord.

Waarom zijladertransport verzorgt door Gevezet?

  • gemakkelijk en veilig laden en lossen
  • geen tijdsdruk
  • geen wachtende auto’s voor uw deur
  • laden en lassen wanneer het uitkomt
  • al bijna 20 jaar dé specialist in zijladertransport

Wilt u meer informatie over zijladertransport? Of wilt u een afspraak voor het vervoeren van uw zeecontainer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw reactie achter