Gevezet-Int-Transport

Zijlader transport voor zware en moeilijk te laden goederen

Zijlader transportMoet u uw zee container vervoeren? En heeft u een specialist nodig voor zijlader transport? Dan zit u bij Gevezet goed. Gevezet Internationaal Transport is opgericht in 1993 door Gerard van Zuilen. Vanaf 1994 transporteren wij zeecontainers met behulp van zijlader transport. Zware en moeilijk te laden en te lossen goederen kunt u veilig laten vervoeren door middel van zijlader transport. Wij houden ons dagelijks bezig met het vervoeren van dergelijk materiaal. Ook naar moeilijk bereikbare plaatsen brengen wij uw goederen door middel van zijlader transport. Of het nu gaat om een zeecontainer of een bulk, wij transporten met behulp van een zijladerchassis en plaatsen ze bij u op de grond. Daarbij staat het gemakkelijk en veilig laden / lossen centraal.

Kennis, inzicht en ervaring

Zijlader transport vraagt om medewerkers met de juiste kennis, inzicht en ervaring en kwalitatief goed materieel. Gevezet heeft al bijna 20 jaar ervaring in zijlader transport. Na eerst als thuisbasis Spijkenisse en Reeuwijk gehad te hebben, zijn we vanaf 1995 verder gegaan vanuit Schiedam. Ook werd in 1995 een terrein aangekocht in Heinenoord, waarop een loods / werkplaats gebouwd is. Hier hebben wij ook de beschikking over een afgesloten buitenterrein voor stalling van auto's en containers. Ons totale vrachtwagenpark bestaat uit 8 zijladers. Voor alle overige transporten hebben wij een aantal goede collega-bedrijven waar naar wij U graag doorverwijzen.

Voordelen zijlader transport?

  • container wordt horizontaal gehouden
  • geladen goederen blijven onbeschadigd
  • veilig laden en lossen
  • kwaliteit
  • zekerheid

Daarnaast bent u ervan verzekerd dat u nooit stilstand heeft bij machinepech. Doordat wij over een groot aantal zijladers beschikken worden de activiteiten niet stil gelegd.

Wilt u meer informatie over zijlader transport? Vul dan ons contact formulier in.

Laat uw reactie achter