Gevezet-Int-Transport

Geschiedenis

Gevezet Internationaal Transport is opgericht in 1993 door Gerard van Zuilen. Vanaf 1994 transporteren wij zeecontainers met behulp van zijladerchassis.

Na eerst als thuisbasis Spijkenisse en Reeuwijk gehad te hebben, zijn we vanaf 1995 verder gegaan vanuit Schiedam. Ook werd in 1995 een terrein aangekocht in Heinenoord, waarop een loods / werkplaats gebouwd is. Hier hadden wij ook de beschikking over een afgesloten buitenterrein voor stalling van auto's en containers.

In 2000 zijn we overgestapt naar Hammar zijladers, welke meer mogelijkheden hadden dan de Steelbro waarmee we begonnen zijn.  In 2002 kwam er een tweede zijlader en in 2003 de derde. Inmiddels hebben wij de beschikking over 8 zijladers. Waar wij in het begin als allround transportbedrijf actief waren, zijn we ons sinds die tijd gaan specialiseren in het zijlader  gebeuren. Voor alle overige transporten hebben wij een aantal goede collega- bedrijven waar naar wij U graag doorverwijzen.

Sinds januari 2011 is ons kantoor gevestigd aan de Schaapsweg 124 in Den Bommel. De locatie Heinenoord is inmiddels afgestoten en sinds 2015 hebben wij een opslaglocatie op het bedrijfsterrein Bosland in Den Bommel.

Hammar